Ik ben Annette Bettonviel, getrouwd en moeder van 2 kinderen en (3)stiefkinderen. 
 
Afgestudeerd als psychosociaal therapeut, opleiding tot Ervaringsgerichte Psychosociaal therapeut en EFT therapeut (Emotional Focus Therapie).
 
Ik maak al 20 jaar deel uit van een samengesteld gezin en heb daardoor veel ervaring met deze prachtige maar ook ingewikkelde processen in een samengesteld gezin. 
Al vele jaren werk ik met echtparen, (samengestelde) gezinnen en coach ik jonge kinderen, tieners en individuen. Mijn verlangen is om mijn talenten in te zetten en met volwassenen, echtparen en kinderen te mogen werken. Samen op weg te gaan en te onderzoeken waar jij in je leven zo pijnlijk tegen aanloopt.
 
In mijn praktijk mag alles gezegd worden, niets is 'fout' of 'goed' Ik wil je ondersteunen bij het vinden van vaste grond. Ontdekken waar je bent en waar je heen wilt

  Afbeelding invoegen
 
 
Wel of geen geloofsovertuiging?

Ik ben christen en dit betekent dat ik geloof dat ieder mens uniek en waardevol is, en dat de weg met God een weg van hoop, herstel en rust is. Voor de één is het belangrijk dat het geloof en het vertrouwen in God centraal staat en voor de ander niet.

Ik sluit met aan bij jouw wens of je nu gelooft of niet gelooft. Ik vind dat ieder mens vrij is om zijn keuzes te maken. Respect zonder veroordelen.

Belangrijk is dat je in mijn praktijk jezelf kunt zijn met of zonder geloofsovertuiging