Ik ben Annette Schippers, getrouwd en moeder van 2 kinderen en (3)stiefkinderen. 
 
Afgestudeerd als psychosociaal therapeut, opleiding tot Ervaringsgerichte Psychosociaal therapeut en EFT therapeut (Emotional Focus Therapie).
 
Ik maak al 20 jaar deel uit van een samengesteld gezin en heb daardoor veel ervaring met deze prachtige maar ook ingewikkelde processen in een samengesteld gezin. 
Al vele jaren werk ik met echtparen, (samengestelde) gezinnen en coach ik jonge kinderen, tieners en individuen. Mijn verlangen is om mijn talenten in te zetten en met volwassenen, echtparen en kinderen te mogen werken. Samen op weg te gaan en te onderzoeken waar jij in je leven zo pijnlijk tegen aanloopt.
 
In mijn praktijk mag alles gezegd worden, niets is 'fout' of 'goed' Ik wil je ondersteunen bij het vinden van vaste grond. Ontdekken waar je bent en waar je heen wilt

  Afbeelding invoegen